es / eng / cat

La nostra filosofia es basa en crear espais harmònics d’una manera holística i integral …

  • on el disseny, la naturalesa, l’eficiència i la salut actuen com un tot gràcies a la interacció entre les diferents disciplines que conformen el nostre equip. Treballem des de l’acompanyament, d’aquí el nostre nom, d’una manera propera i contínua durant tot el procés. Cada projecte el tractem com a peça única, acaronant cada detall, donant-li la seva pròpia personalitat. El nostre objectiu final és fer que et sentis feliç.

INICI

elements

Apliquem materials 100% naturals i renovables, minimitzant l'impacte mediambiental i permetent que la nostra envolvent respiri i interactuï amb l’espai.

terra

Apliquem materials 100% naturals i renovables, minimitzant l’impacte mediambiental i permetent que la nostra envolvent respiri i interactuï amb l’espai.

Busquem aconseguir una qualitat de l'espai interior òptima a través de solucions que regulin la temperatura, la humitat, l’electroclima, i que no aportin substàncies nocives a l'espai.

aire

Busquem aconseguir una qualitat de l’espai interior òptima a través de solucions que regulin la temperatura, la humitat, l’electroclima, i que no aportin substàncies nocives a l’espai.

Utilitzem sistemes que garanteixen una aigua pura. Igual que l'aire, bàsics per a la subsistència, poden compondre compostos químics, bacteris, virus i altres que entren d'una manera directa al 
nostre organisme.

aigua

Utilitzem sistemes que garanteixen una aigua pura. Igual que l’aire, bàsics per a la subsistència, poden compondre compostos químics, bacteris, virus i altres que entren d’una manera directa al nostre organisme.

Busquem el Confort tèrmic a través del disseny, l'ús de materials apropiats per al lloc i orientació, proteccions exteriors per a la refrigeració de l'espai i l'ús de sistemes de calefacció que s'assemblin a fonts naturals de calor.

foc

Busquem el Confort tèrmic a través del disseny, l’ús de materials apropiats per al lloc i orientació, proteccions exteriors per a la refrigeració de l’espai i l’ús de sistemes de calefacció que s’assemblin a fonts naturals de calor.

Encara que estigui vinculada a les experiències de vida de cadascun, hi ha factors que donen ordre, harmonia i benestar emocional, una part imprescindible en la salut de les persones. Per això, treballem la forma, la proporció, els colors, les textures i les olors, per crear espais que atorguin plaer.

bellesa

Encara que estigui vinculada a les experiències de vida de cadascun, hi ha factors que donen ordre, harmonia i benestar emocional, una part imprescindible en la salut de les persones. Per això, treballem la forma, la proporció, els colors, les textures i les olors, per crear espais que atorguin plaer.

Arquitectura, Bioconstrucció, Paisajisme, Feng Shui. Així és
el nostre equip i col·laboradors.

Reformes saludables, eficiència energètica, calidesa i textura.
Aquests són els nostres projectes.

Projectes de bioconstrucció,
Assessorament, formació, certificats…

Vols més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres.
hola@lacompanyiaverda.com